Winst en verlies voor team BV Overkamp

HOLTERHOEK – Het topteam van BV Overkamp dat uitkomt in de eerste divisie is de eerste speeldag begonnen met winst en verlies. In de eerste ontmoeting wonnen de gasten van DOS Hattem met 4-2 maar in de tweede ronde won BV Overkamp met 4-2. Tom Temmink, foto, zette het topteam op voorsprong door in het Libre Jurgen Toorneman te verslaan. Temmink startte furieus met een serie van 142.

Toorneman gaf zich niet direct gewonnen en counterde met een serie van 71. Het was Temmink die de wedstrijd dicteerde en finishte in de 4e beurt met een serie van 60. Axel Büscher kwam 1 carambole tekort om in het bandstoten Alexander van Santen te verslaan. Van Santen had na 11 beurten de haven al in het zicht. Hij had een voorsprong van 55 tegen 24.

Büscher vocht zich terug in de wedstrijd middels series van 7, 13 en 14. In de 21e beurt was het echter van Santen die met een serie van 10 als eerste aantikte. Büscher kwam in de nastoot 1 caramboles tekort voor een remise. Brian ter Braak moest in het ankerkader 47/2 de overwinning laten aan Bert Evenhuis. in 17 beurten was Evenhuis als eerste bij de finish.

Axel Büscher revancheerde zich in het bandstoten. Middels series van 13, 12 en 16 wist hij in 19 beurten de overwinning veilig te stellen. Van Santen kwam tot een score van 55. Tom Temmink boekte zijn tweede overwinning door Jurgen Toorneman te verslaan in het Libre. In de 5e beurt leek Temmink de partij uit te spelen. Een vastligger gooide roet in het eten en de serie strandde na 179. Toorneman enigszins aangeslagen moest toezien hoe Temmink in de 8e beurt de overwinning binnen haalde.  Bert Evenhuis wist wederom het ankerkader 47/2 te winnen van Brian ter Braak. Met series van 39, 49 en 35 liet hij Ter Braak in 11 beurten kansloos.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven