Beltrum is nieuwsgierig naar prinsenpaar

BELTRUM – Al een tijdje gonsden de geruchten door het Belhamelsdorp. Er zou witte rook zijn… of terwijl het nieuwe prinsenpaar van cv de Belhamels is bekend. In Beltrum is de bevolking ieder jaar erg benieuwd en meegaand met dit gebeuren, wil het geval dat het dit jaar extra spannend is, want CV de Belhamels vieren dit jaar hun 44 jarig bestaan. Het jubileumpaar zal  het komend carnavalsseizoen extra dementie en glans gaan geven tijdens het jubileumweekend van 23-24 november.

Het kan dan ook bevestigd worden dat de geruchten op waarheid berusten. Er is een teken gegeven en het nieuwe prinsenpaar wil de volgende aanwijzingen over zichzelf los laten. Toen de prins is geboren scheen de zon 2%, toen de adjudant is geboren scheen de zon 24%. Ze drinken alle 2 bier. Ze eten alle 2 graag moos. Zi`j hebt alle 2 dezelfde huusarts. Ook zo benieuwd wie deze personen zijn.

Op zaterdagavond 2 november vindt de onthulling plaats tijdens de buutavond. Voor deze avond zijn geen toegangskaarten meer beschikbaar. Voor de buutavond van vrijdag 1 november zijn nog wel diverse kaarten verkrijgbaar. Neem dan even contact op via [email protected]. Beide avonden vertonen dezelfde tonpraters en muzikale acts.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven