BZC-keeper Robert Beskers stopt bij Oranje

BORCULO – BZC-doelman Robert Beskers heeft dinsdag jl. bondcoach Robin van Galen meegedeeld, dat hij voorlopig stopt bij het Nederlands team. Robert kan zich niet meer volledig motiveren om door te gaan bij de Nationale selectie. Hij wil zich met name focussen op de trainingen en het spelen van wedstrijden bij Schuurman BZC. Robert Beskers is inmiddels een keeper met veel internationale ervaring, want vanaf 2010 speelt hij als eerste doelman bij drievoudig landskampioen BZC al Europese wedstrijden. Afgelopen week was Beskers nog actief als goalie tijdens het Champions League toernooi in Napels. Met BZC wist hij zich te plaatsen voor de 2e kwalificatie ronde van de Champions League, die gespeeld wordt in Belgrado van 11 t/m 13 oktober aanstaande.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven