Dierenboel in de Ruurlose CactusOase

RUURLO – Op 19 en 20 oktober a.s. brengen ruim 250 dieren in het kader van de Berkellandse Clubshow 2013 een bezoek aan de CactusOase. Het is elk jaar weer spannend welke dieren, waaronder konijnen, cavia’s en (dwerg-)hoenders, een ereprijs mee naar huis mogen nemen. In een afzonderlijk hoekje mogen kinderen de konijnen en cavia’s voorzichtig aaien en knuffelen. Ook ontvangen ze een mooie kleurplaat. Er is een verkoopklasse waar u dieren kunt kopen. En wilt u een gokje wagen? Koop dan één of meerdere lot(en) waarmee u prachtige prijzen kunt winnen.

Wilt u de clubshow bezoeken, dan bent u van harte welkom op: – zaterdag 19 oktober a.s. van  16.00 uur tot  20.00 uur en – zondag  20 oktober a.s. van  10.00 uur tot  17.00 uur. Kinderen onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding toegelaten. Het voorste gedeelte waar de clubshow plaatsvindt is gratis toegankelijk. Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree.

U kunt dan tevens genieten van de overige attracties, zoals:  Indian Art Gallery, Vogeltuin, ambachtelijke schoenmakerij, nagebouwde woonruimten van een historische boerderij en de Desert Express en Thomastrein die door een Mexicaans rotslandschap rijden. Voor meer informatie:  www.cactusoase.nl,

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven