Dynamo verslaat Twente Sparta/Volley ‘68

NEEDE – De herenvolleyballers van Elite/Dynamo moesten het afgelopen zaterdag in Enschede opnemen tegen Twente Sparta/Volley ’68. Met een gehavende selektie, Ronald Krijgsman ( knie-blessure ) en André Jonkman ( enkelblessure ) waren niet inzetbaar, werd de partij tegen de tukkers gestart. In de eerste set nam de thuisklub middels veel service-druk een brutale voorsprong. Elite/Dynamo had wat tijd nodig om zich in te stellen op de lastige service’ s, maar deed dat adekwaat : 21-25 setwinst. Ook de start van de tweede set was duidelijk voor de thuisklub ( 7 – 0 ) en hoewel de needenaren nog een flinke inhaalslag maakten, ging de set met 25-17 naar Twente Sparta/Volley ’68. Elite/Dynamo was echter voldoende gewaarschuwd en liet zich in het verloop van de partij niet meer ringeloren : met prima pass-werk konden de middenmensen veelvuldig in stelling worden gebracht, hetgeen de basis was voor de winst in de derde set (17-25).

Ook in de vierde rondgang waren de spilbroekbewoners heer en meester : de thuisklub liep duidelijk achter de feiten aan en moest de setwinst (19-25) aan de gasten uit Neede laten. Een keurige 1-3 overwinning waardoor de equipe van trainer Helmuth ter Braack op de ranglijst steeg naar een gedeelde tweede plek, die het moet delen met de reserve’ s van Harambee.

Komende zaterdag spelen de herenvolleyballers van Elite/Dynamo een thuiswedstrijd tegen het vijfde team van SC Dynamo Apeldoorn. De wedstrijd in sporthal ’t Spilbroek begint om 16.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven