Goede start voor RGV trampoline teams

RUURLO – Op zaterdag 12 oktober 2013 werd de 1e plaatsingswedstrijd trampoline springen voor teams in District Oost gehouden. Vijf teams van RGV Ruurlo reisde af naar ermelo om hun beste beentje voor te zetten. De teams kwamen uit in de E, D en C klasse. Een team bestaat uit 4 spring(st)ers en mag gemengd zijn. Alle spring(st)ers moeten 3 oefeningen springen (1 verplichte oefening en 2 keuze oefeningen). Van elke oefeningsronde tellen de beste drie oefeningen. Mocht er één spring(st)er van het team een mindere oefening springen, dan heeft dat niet gelijk gevolgen voor de eindstand.  In totaal zijn er drie plaatsingswedstrijden die ook allemaal meetellen voor de eindstand. De beste teams mogen door naar het NK clubteams die gehouden wordt op zaterdag 14 december te Oss.

De resultaten van afgelopen zaterdag waren als volgt uit: RGV 1 C-niveau; Yasmin Fisser, Marieke Winters Fréderique Mackaay en Marleen Eggink behaalde een 2e plaats. RGV 2 D-niveau; Felicity Buffart, Koen Winkelhorst, Lianne Wolters en Kim Boekelder pakte de 1e plaats. RGV 3 D-niveau; Michelle van der Horst, Rachel Wegdam, Juliet Nieuwenhuis en Lotte de Vrught zijn 5e geworden. RGV 4 E-niveau; Lisanne van Krimpen, Manon Kapers, Jadey Buffart en Milou Stegers behaalde een 2e plaats. RGV 5 E-niveau; Yenthe de Rouw, Iris van der Horst, Anne Ooijman en Liz Mombarg werden 5e.

Aankomende zaterdag is de 2e plaatsingswedstrijd voor deze teams. Deze wordt gehouden in sporthal ’t Rikkenhage te Ruurlo. Vanaf 10.00 uur begint de thuiswedstrijd voor deze teams. Komt u ze aanmoedigen?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven