Grootste gametoernooi al helemaal vol

EIBERGEN – In een tijd van economisch mindere tijden leeft het Pro Evolution Soccer bij de jongeren in de Achterhoek. De opgave voor het PES evenement van het jaar was dan ook na een paar dagen al niet meer mogelijk. Dit jaar vindt voor de derde keer het officiële PES toernooi plaats bij De Klok te Eibergen. Het PES toernooi is een gala-evenement waar gezocht wordt naar het beste PES team uit regio Berkelland. Ruim 40 PES liefhebbers, in teams van 2, nemen het tegen elkaar op in een zinderende strijd met maar 1 doel, de beker (Copa del Chicos Rapida) te bemachtigen.

Het toernooi bestaat uit een poulefase en een knock-out systeem. Er zijn 4 poules die via een loting bekend wordt gemaakt. Elk team speelt 1 keer tegen elkaar en de beste 2 teams van de poule gaan door naar de spannende knock-out fase. De knock-out fase bestaat uit een kwartfinale, halve finale en natuurlijk de grote finale! De winnaars van deze finale bemachtigen de felbegeerde COPA DEL CICOS RAPIDA!

Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld op 4 beamers en 4 Xboxen. Publiek en fans zijn tijdens deze avond van harte welkom om spelers aan te moedigen of gewoon de gezellige sfeer te proeven. Het PES toernooi vindt plaats op vrijdag 13 december, aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie: www.cdcr.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven