Jonge mantelzorgers verrast in klimbos

RUURLO – Je grenzen verleggen en de adrenaline voelen stromen. Klimmen, tokkelen en bungeejumpen bij het Klimbos in Ruurlo. Afgelopen maandag 21 oktober waren 31 jonge mantelzorgers te gast om even lekker hun zorgen van zich af te zetten en helemaal los te gaan in het Klimbos. Jonge mantelzorgers uit de Achterhoek, tussen de 12 en 18 jaar, hebben thuis te maken met familieleden die zorg nodig hebben.

Daarom zijn ze  door het Klimbos Achterhoek en Kanjers voor Kanjers uitgenodigd er even lekker uit te gaan. De boom in wel te verstaan. Door de continue zorg die deze jonge mantelzorgers voor hun familielid hebben, is deze activiteit een zeer welkome afleiding. Het Klimbos staat garant voor vele hoogtemeters, je kunt er tokkelen en zelfs bungeejumpend durfden deze jongeren hun gedachten te verzetten. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Want de middag werd afgesloten met een heerlijk pannenkoekbuffet, aangeboden door Pannenkoekenboerderij de Heikamp.

Kanjers voor Kanjers is blij dat VIT-hulp bij mantelzorg een beroep op haar heeft gedaan door steun te vragen bij een activiteit als het gaat om stimuleren van sport en spel voor kinderen. Door deze activiteit komt de slogan Samen Sterk goed naar boven. Kanjers voor Kanjers hoopt nog vele mooie projecten te mogen realiseren. Ook een aanvraag indienen? Kijk voor meer informatie op www.kanjersvoorkanjers.nl

Over Kanjers voor Kanjers Kanjers voor Kanjers realiseert projecten voor kinderen in de Achterhoek, voor wie het niet vanzelfsprekend is om te sporten en te spelen. Want ook in de Achterhoek zijn kinderen die niet, of onvoldoende in staat zijn om te spelen en sporten. Kinderen waar van je weet dat ze thuis bijna nooit   iets extra’s krijgen, omdat er nauwelijks geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een beperking, kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen of geen kind kunnen zijn. Of zoals vandaag de jonge mantelzorgers.

Door het organiseren van allerlei activiteiten en sportieve evenementen maakt de stichting dromen van kinderen waar. Het geld dat wordt ingezameld, komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt! Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kunnen zowel aanvragen zijn voor groepen als voor een individueel kind.

[nggallery id=4143]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven