Rotor B.V. schaatsproject gaat van start

EIBERGEN – Op maandag 11 november gaat het 4 weken durende Rotor B.V. schaatsproject ‘Blij dat ik glij 2013’ van start voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De Eibergse Sport Federatie en de Eibergse ijsvereniging gaan jaarlijks met de kinderen die zich aanmelden uit de groepen 7 en 8 naar de ijsbaan Twente in Enschede.

Alle leerlingen hebben op school de uitnodigingsbrief meegekregen of per mail ontvangen en kunnen zich vanaf nu opgeven voor dit bijzondere sportstimuleringsproject. Het totale programma bestaat uit drie schaatslessen en één schaatsexamen. De lessen vinden plaats op maandag 11, 18, 25 november en 2 december. Het einddoel van de schaatscursus is dat de kinderen een officieel schaatsvaardigheidsdiploma van de KNSB behalen, zodat de leerlingen voortaan verantwoord het ijs op kunnen.

Deelname kost €20,-, wil je 4 keer schaatsen huren dan kost dat €14,- extra. Daarvoor krijg je de 4 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de bus/autoreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan! Inschrijven kan tot 16 oktober. Voor verdere informatie over het schaatsproject kunt u terecht bij de Sport Federatie Berkelland, Bartelinksgang 17 te Eibergen. www.sportfederatieberkelland.nl Tel: 0545-476727 E-mail : [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven