Rotor B.V sponsort ESF al vijftien jaar

EIBERGEN – De Eibergse Sport Federatie (ESF) en het Eibergse bedrijf Rotor BV hebben de sponsorafspraken voor de zesde maal verlengd. Onlangs is bij Rotor op de Mors in Eibergen ondertekend door de heren W. Bruil namens Rotor BV en H. te Grotenhuis, voorzitter van de ESF. Het bedrijf Rotor BV is gespecialiseerd in mechanische – en elektrische aandrijftechniek en gaat het 15e jaar als ‘sportpromotor’ voor de ESF. In 1999 zijn beide organisaties voor het eerst een sponsorcontract aangegaan. Diverse succesvolle grote en kleine sportstimuleringsprojecten voor verschillende doelgroepen zijn door de financiële ondersteuning van Rotor BV uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het schoolschaatsen voor groep 7 en 8 van de basisschool, het 7 tegen 7 30+ voetbal en de sportkennismakingsactiviteiten voor 4-8 jarigen in Beltrum, Rekken en Eibergen.

Een deel van het sponsorbudget wordt in deze periode ingezet voor de Eibergse sportverkiezingen. Naast de Rabobank Achterhoek Oost wordt Rotor b.v. cosponsor van de sporttrofeeën. De wederzijdse positieve ervaringen hebben ertoe geleid dat het contract voor de zesde maal wordt verlengd voor een periode van drie jaren. Rotor BV werd opgericht in 1958 in Den Haag en sinds 1974 is het bedrijf gevestigd in Eibergen. De meeste werknemers wonen in de regio Eibergen. Haar afzetgebied heeft het bedrijf voor een aanzienlijk deel buiten Nederland en buiten Europa. Voor meer informatie zie de website: www.rotor.nl.

Het bedrijf ziet deze vorm van sponsoring als een brede ondersteuning van alle Eibergenaren waarmee ze het sportieve belang van de mensen nog eens voor drie jaren kan dienen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven