Stichting Gered Gereedschap zoekt mensen

EIBERGEN – Onder de landelijke vlag van Stichting Gered Gereedschap zamelt Gered Gereedschap Achterhoek (GGA) al meer dan 25 jaar overtollig en gebruikt gereedschap in van particulieren en bedrijven. Deze gereedschappen worden gerepareerd/opgeknapt en verstuurd naar landen in Afrika, om schoolkinderen een vak te leren als timmerman, metselaar, en metaalbewerker.

”We zamelen álle gereedschappen in; tot aan keuken-gereedschap en bestek aan toe. Voor spullen die niet geschikt zijn voor de projecten in Afrika zoeken we een andere bestemming of ze worden gerecycled. Deze ideële doelstelling voeren we in Eibergen uit met een groep enthousiaste vrijwilligers, waarmee we niet alleen de mooie doelstellingen van de stichting vormgeven, maar ook een activiteit en ontmoetingsplek bieden voor mensen die graag iets omhanden hebben en met anderen willen samenwerken.

De stichting heeft haar ambitie opnieuw geformuleerd en wil groeien; daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers (zowel mannen als vrouwen) die mee willen doen. Heb je een of meer dagdelen tijd en lijkt het je leuk om ons te helpen gereedschappen te redden en in een leuk team samen te werken laat het ons weten op [email protected]  of bel 06  8322 7322. (ook voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld over inzamelpunten en dergelijke)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven