Storm laat spoor van vernielingen achter

NEEDE – De storm die maandag over Nederland raasde heeft ook in Berkelland een spoor van vernielingen achtergelaten. Vooral bomen in het buitengebied werden door de harde wind beschadigd en omgeblazen. Bij de brandweer kwamen ruim twintig stormschade meldingen binnen. Brandweerkorpsen waren de hele middag in touw om de schade op te ruimen (zie foto’s en video van brandweer Neede). Ook de gemeente kreeg tientallen telefoontjes van burgers. Drie opruimploegen zijn ingezet. Gelukkig zijn er geen menselijke slachtoffers gevallen. Wel zijn er wat asfaltwegen beschadigd. Elsmansdijk (Noordijk) en Broekhuisndijk (Gelselaar). De buitendienst van Berkelland gaat dinsdag verder met het opruimen. Heeft u ook foto’s gemaakt? Mail ze naar [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4153]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven