Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Uitslagen Pasruiters Sgw Vasse, Slingeplas cross Aalten en Impulswedstrijd Haaksbergen. Bij de SGW in Vasse is Mayke Rexwinkel met haar pony Queeny 1 ste geworden in de klasse M. Johnny Voogd was met Cillia B 4 de in de klasse L paarden. In Aalten was de slingeplas cross hier werd Chantal Nijhof met Lucky 1 ste in de B, en Yvet Nijhof werd met Diego 5 de ook in de klasse B.

In Haaksbergen was een Impuls wedstrijd Tess ter Braak werd met Archimedes 3 de in het B springen. Lotte Slotboom werd met Marijke 3 de in de Bixie dressuur en Meike Koeslag met Lotte was hier 4 de. Esmee Tijdhof werd met De Goede Ree’s Crimson 2 keer 1ste  in B dressuur.

Hierbij de uitslagen van leden van R.v. de Molenruiters Rekken. Van afgelopen weekend.   Paarden: Dressuurwedstrijd te Vragender M1 dressuur 6e Renske Luttikholt met Zorrales   Z2 dressuur 1e Saskia Leusink met Varola   Springwestrijd te Marienheem Sallandcup M springen 1e Chantal Leusink met Caswittinger

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven