Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslag Pasruiters neede Bij de cross in Diepenheim is Geert Looman met Andor 3 de geworden in de klasse B. Daniel Lokerse was in Vragender 1 ste in de klasse L springen met Casandra.

Afgelopen weekend behaalde Henk-Jan Klein Braskamp een tweede plaats met zijn paard Venus in de klasse B eventing in Diepenheim. Henk Veldhuis stuurde Vamalia naar een eerste plaats in het L springen in Vragender. Beide komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Uitslagen van leden van R.v de Molenruitrs Rekken van afgelopen weekend: Paarden Dressuurwedstrijd de Lutte Z1/Z2 1e en 2e Saskia Leusink met Varola   Springwedstrijd te Vragender B springen 3e Elise Kroekenstoel met Zarrybelle L springen 4e Chantal Leusink met Edeling Z springen 5e Chantal Leusink met Caswittinger.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven