Alle uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Henk Veldhuis, rijdend voor de Hamelandse Ruiters, kwam afgelopen weekend met zijn paard Vamalia aan start in Wierden. De combinatie wist de klasse L klassiek springen op naam te zetten en ze wonnen tevens een vijfde plaats in de klasse L springen progressief.

Onderlinge samengestelde wedstrijd Molenruiters: Ter afsluiting van het buitenseizoen, organiseert rijvereniging de Molenruiters in Rekken elk jaar een onderlinge samengestelde wedstrijd. Dit jaar vond deze plaats op zaterdag 2 november op het terrein van camping In ’t Veld van de familie te Raa. Leden van rijvereniging de Berkelruiters waren hierbij uitgenodigd mee te doen.

Er werd gestreden om de Molentrofees in de dressuur en de eventing. Hierbij telt de score van de dressuur, de cross en het springparcours mee. Voor de allerjongste ruiters was er een bixieproef. Hieraan deden mee: Jacco de Graaf, Hannes Vredenberg, Sanne Suythoff en Manon Elsweijer.

De prijswinnaars waren: Dressuur pony’s klasse B:  1 Marieke de Graaf 2 Femke te Woerd 3 Laure Bats en Iris Geverinck Dressuur pony’s klasse L: 1 Lotte Beusink Dressuur paarden klasse B:  1 Marloes Kornegoor 2 Moniek Kroekenstoel 3 Chris te Raa klasse L: 1 Karin v.d. Waarde 2 Rita Wisselink Klasse M: 1 Renske Luttikholt.

Samengestelde wedstrijd Klasse BB pony’s: 1 Suzan de Graaf 2 Femke te Woerd 3 Lotte Beusink Klasse B pony’s: 1 Marieke de Graaf Klasse B paarden: 1 Diane Willemsen Klasse L paarden:  1 Geert Rexwinkel Klasse M paarden:  1 Henk Koerselman 2 Carolien Kroekenstoel

De extra prijs voor beste ponycombinatie is gewonnen door Marieke de Graaf. De extra prijs voor de beste paardencombinatie is gewonnen door Diane Willemsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven