ASV atlete Diana Luijrink 1e tijdens TCC

EIBERGEN – Tijdens de Bovenbergloop in Markelo heeft Diana Luijrink de eerste plaats behaald bij de dames 35+. Ze liep een afstand van 5.2 kilometer in 22.03 minuten over zwaar en heuvelachtig terrein. In dezelfde klasse was Carla Jager goed voor de derde plaats. Bij de heren was Wouter Doesburg na fysieke problemen weer van de partij. Ondanks dat hij zelf niet geheel tevreden was ging hij toch met de tweede plaats op de 10.4 kilometer aan de haal. Zijn broer Thomas was in een sterk deelnemersveld goed voor een derde plaats op de 5.2 kilometer.

Bij de meisjes junioren B waren Laura Jager en Hanneke Bolster goed voor de tweede en derde plaats. Bij de jongens pupillen B was Norvin Spinder derde, terwijl Celine Spinder bij de meisjes pupillen B goed was voor een tweede plaats. Voor Kenna Kluivers was er bij de meisjes pupillen C een tweede plaats.

Op 8 december is de laatste wedstrijd van de Twentse Cross Competitie. Deze is in Eibergen op de Bijenkamp tijdens de Wintercross. Hier worden ook de prijzen uitgedeeld in het algemeen klassement over de 4 wedstrijden. Verschillende atleten van ASV maken nog kans op het eindpodium. Opgeven voor de wintercross kan via de site van ASV Eibergen of tot een half uur voor aanvang van een afstand.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven