Elite/Dynamo-heren winnen bekerduel

NEEDE – Het herenteam van Elite/Dynamo nam het afgelopen week, in de bekerkompetitie,  op tegen VIOS/Eefde. Eerder werd in de kompetitie al met 3-1 van dezelfde ploeg gewonnen, dus waren er volop kansen voor de thuisploeg. De wedstrijd was een mooie gelegenheid voor trainer/coach Helmuth ter Braack om jeugdig talent te laten spelen. Tim Oonk en Luuc v.d. Ent ( beide spelers van heren 2 ) kwamen ruim aan de bak en lieten een goede indruk achter. In de eerste set was de scherpte van de afgelopen weken nog ver te zoek, maar kwam de thuisploeg nooit echt in gevaar. Na enkele verspeelde setpoint was het op 24-23 een mooie blokkering die de setwinst opleverde.

De tweede set namen de spilbroekbewoners met veel servicedruk en veel score’ s door het midden ( Luuc v.d. Ent en Lars Middelhuis waren trefzeker ) een ruime voorsprong en gaven di niet meer weg : 25-20. In de daaropvolgende set speelde er maar één ploeg : VIOS/Eefde kwam op alle fronten tekort om het de thuisploeg nog lastig te maken. Tim Oonk liet zien een goede pass in huis te hebben en ook aanvallend uit de voeten te kunnen. Luuc v.d. Ent baarde opzien door de set-up’ s van spelverdeler Erald Larink veelvuldig bij de opponent in het veld te dreunen én ook blokkerend zijn punten mee te pakken : 25-15.

Dubbele winst derhalve voor Elite/Dynamo, dat aanstaande zaterdag weer aan de bak kan in kompetitieverband : het lastige Harambee 2 komt op bezoek in sporthal ’t Spilbroek.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven