Etikon veel te sterk voor BIOS/Blitz Optiek

HAARLO – De carambole spelers van het Haarlose hebben zaterdag in Barneveld zonder problemen de koppositie behouden. Ook zonder bandstootspeler Jean-Paul de Bruijn, die vervangen werd door Dave van Geel, werden beide wedstrijden afgetekend gewonnen met tweemaal 0-6.
Kon het team van Erik van der Linden in de eerste wedstrijd nog redelijk tegenstand bieden, in de tweede wedstrijd was er geen kruit gewassen tegen de sterk spelende kaderspelers Henr Tilleman en Patrick Niessen. De man uit Dronten, die zijn eerste wedstrijd in drie beurten had gewonnen tegen Eep Veer met 14-200, maakte zijn tweede partij in één beurt uit. Veer kwam tot 19 caramboles.

Patrick Niessen won zijn eerste partij tegen Van der Linden in vijf beurten met een hoogste serie van 114 caramboles met 57-150 en verbeterde zich in de tweede partij door deze in drie beurten uit te maken: 39-150. Dave van Geel had in zijn eerste partij tegen Peter Volleberg duidelijk last van plankenkoorts, maar won uiteindelijk toch na 19 beurten met 57-100. In zijn tweede partij had hij na drie beurten al vijftig caramboles gemaakt en finishte na twaalf beurten met 51-100.

“Een duidelijke overwinning op een team dat natuurlijk door de afwezigheid van Jaspers en Tull enkele maten te klein was voor ons, ondanks de afwezigheid van De Bruijn”, aldus Prinsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven