Goede resultaten judoka’s ‘t Höfke Neede

OMMEN/NEEDE – Sporthal De Carrousel te Ommen stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd al weer voor de 11e keer de Open Ommer judokampioenschappen gehouden. Aan dit internationale kampioenschap werd meegedaan door 30 judoclub/verenigingen uit heel Nederland en 5 Duitse clubs met in totaal 300 judoka’s. Judovereniging ’t Höfke Neede was ook met een 9-tal judoka’s aanwezig en behaalde maar liefst 6 podiumplaatsen, te weten: 1 maal een eerste plaats, twee maal een 2e plaats en drie maal een 3e plaats. In de categorie jongens 6-8 jaar tot 30 kg behaalde Bryan van Brugge de 1e plaats. Rosanne Blok uitkomend in de categorie meisjes 9 tot 11 jaar tot 36 kg wist beslag te leggen op de 2e plaats.

Bij de jongens 9-10 jaar tot 38 kg behaalde Mick Menning de 2e plaats. Een 3e plaats was er voor: Vince van de Berg in de categorie jongens 9/11 jaar tot 42 kg, Dylan Rots jongens 11 jaar tot 42 kg en Kuba Kwiaton jongens 12/14 jaar tot 50 kg.

Niek te Kolstee, Tim te Winkel en Bas te Lintelo vielen net buiten de podiumplaatsen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven