Holland Mineraal verliest in Roosendaal

HAARLO – Het goede spel van de driebandenspelers van het Lochemse Holland Mineraal heeft in Roosendaal tegen De Distel Biljarts geen vervolg gekregen. Na een 2-2 stand halverwege werd de wedstrijd verdiend met 6-2 verloren. Jelle Pijl, die de honneurs waarnam van de afwezige Ronny Hazewinkel, verloor met 45-29 in 28 beurten van John Tijssens en Stefan Spilleman won in een lange partij van 74 beurten met 32-45 van Hans van der Wurf.

“Ik speelde helemaal niet slecht maar moest hard werken voor de punten en bijna elke misser was een goede aanvangsstoot voor mijn tegenstander”, aldus de Hengeloër. “Ook Stefan Galla en Anno de Kleine hadden mogelijkheden om punten te maken, maar in de slotfase moesten ze toch de eer aan respectievelijk Gerwin Valentijn en Jef Philipoom laten”. Galla stond na twintig beurten op 30-30, maar een paar series van Valentijn bracht de zege bij de man uit St. Willebrord: 50-39 in 33 beurten.

Op de andere tafel speelde De Kleine tegen Philipoom constant aan de goede kant van de score maar ook hij zag de Belg in de slotfase voorbij schieten met een paar goede series. De Helmonder trok uiteindelijk met 50-42 na 39 beurten aan het kortste eind.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven