Kampioenen TTV Heure houden receptie

BORCULO – De touwtrekkers van TTV Heure uit Borculo hebben heel wat te vieren. Op de Nederlandse Kampioenschappen werden drie medailles behaald, een bronzen plak voor de jeugd en twee maal goud voor de heren. Een paar weken later  bekroonden deze hun trainingsarbeid met een gouden plak als Nationaal team op de World Games in Cali, Colombia. Als kers op de taart werden zij bovendien als Nationaal team in twee klassen Europees Kampioen. Op ditzelfde Europees Kampioenschap , dat in september werd gehouden in Assen, werd er in de wedstrijden voor clubteams ook nog een zilveren medaille behaald. Op vrijdag 6 december is iedereen vanaf 20.00 uur van  harte welkom bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo, om deze sterke mannen te feliciteren met de behaalde resultaten.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven