Rekkense kan ‘hulp van het jaar’ worden

REKKEN – De Nationale Hulpgids heeft bekend gemaakt wie de genomineerden zijn van de Hulp van het Jaar Verkiezing 2013. Ellen van Bruggen uit Rekken is één van de Nederlanders die deze titel kan krijgen. Vanaf nu kan er gestemd worden op alle goede verzorgers en begeleiders die zijn aangemeld door hun bewonderaars. De winnaar kan welverdiend een weekend lang ontspannen in Center
Parcs.

Alle provincies worden vertegenwoordigd door de 73 genomineerden. Vanuit het hele land hebben cliënten, collega’s en familie hun nominaties gedaan. Nu is het publiek aan zet. Tot en met 17 december kan er gestemd worden via www.hulpvanhetjaar.nl. Door aan te geven wie favoriet is, kunnen stemmers ook in de prijzen vallen. Zo worden er onder andere 3 cadeaubonnen van YourGift Cards verloot ter waarde van 100 euro. In deze tijden van enorme bezuinigingen is er een positieve kijk op de thuiszorg nodig. De Nationale Hulpgids organiseert daarom de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin stil wordt gestaan bij alle geweldige mensen die anderen écht willen helpen.

Iemand die met plezier en toewijding zijn/haar werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doet en net dat beetje extra geeft. De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, de belangenvereniging van ers in de zorg, Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg, mediapartner Dichtbij, YourGift Cards en Wellness Kadobon.

Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team.

Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy.Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven