Schoolkinderen krijgen nu basketbal-les

EIBERGEN – Op maandag 4 november is Sportintro Basketbal in Eibergen van start gegaan tijdens de gymlessen van groep 6 t/m 8 van de Menno ter Braakschool. Basketbalclub Picker Reds uit Eibergen biedt in samenwerking met Sport Federatie Berkelland de basketballessen aan de groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs in Eibergen en Rekken. Er hebben zich 6 basisscholen aangemeld met in totaal zo’n 370 leerlingen. Er worden in totaal 30 lessen gegeven in november en december, elke groep krijg 2 lessen aangeboden. De lessen zijn de ideale voorbereiding op het schoolbasketbaltoernooi dat op woensdagmiddag 11 december georganiseerd zal worden. Natuurlijk hoopt BC Picker Reds er een aantal nieuwe leden aan over te houden. De foto’s van de Sportintro staan op onze website www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven