Sp. Neede MD1 najaarskampioen 2013

NEEDE – Zaterdag 16 november spelen de D-Meisjes van Sportclub Neede de kampioenswedstrijd tegen LSV MD1. Na 7 wedstrijden ongeslagen te zijn, moest het vandaag gebeuren. Na een heerlijk gezamenlijk ontbijtje bij de Ikea begon om 11.15  de wedstrijd tegen LSV in Lonneker. Het was te merken dat de meisjes zenuwachtig waren want de wedstrijd begon moeizaam.  Na ongeveer 15 minuten kwam dan toch het verlossende doelpunt. Het was vandaag niet hun beste wedstrijd, maar toch uiteindelijk een 6-1 overwinning voor Sp. Neede MD1. Het kampioenschap kon gevierd worden. Na een heerlijke douche met kleren en al, snel terug naar Neede waar de wagen klaar stond om de meiden door Neede te rijden als echte kampioenen. Wat hebben ze genoten.

Na aankomst met de wagen op het Sportpark nog even heerlijk verder gefeest in de kantine. Nu nog 2 wedstrijden voetballen en dan zit de competitie er op. Zullen we ongeslagen kampioen worden? Ook zullen ze binnenkort strijden om een plaats in de kwartfinale van de beker, zullen ze dat ook redden? Meer foto’s zien? Kijk dan op www.sportclubneede.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven