Succesvolle start jongste meisjes RGV

LOCHEM/RUURLO – Op zaterdag 2 november 2013 werden de jaarlijkse Rayonkampioenschappen georganiseerd voor de turnsters van Rayon “De Hanzestreek” in Lochem. Deze wedstrijd werd gezien als een goed meetmoment voor de sporters met de verplichte oefenstof, want a.s. zaterdag (9 november 2013) start het officiële wedstrijdseizoen. Er deden van Ruurlo 22 meisjes mee, voor al deze meisjes was dit de tweede wedstrijd dit seizoen. Dat de oefenstof er bij de sporters in zat, bleek wel uit het aantal behaalde medailles tijdens deze wedstrijd. Van de 21 medailles die er gehaald konden worden, gingen er 16 naar Ruurlo. Bij de Pré-Instappers niveau D2, was er goud voor Jet Wiegerinck en zilver voor Nina Tollenaar en bij de Instappers in datzelfde niveau gingen Fien Hans en Julia Stegeman met respectievelijk een gouden en bronzen medaille naar huis.

Tijdens de 3e wedstrijd werd het een groot medaillefeest voor RGV Ruurlo, bij de niveaus waar RGV Ruurlo aan mee deed, was het complete erepodium voor een RGV sporters. Instap Niveau D1: 1e Xiënna Post; 2e Ilon Bouwmeester; 3e Maureen Ketelaar; Pupil 1 Niveau D2: 1e Loes de Gier; 2e Iris van der Horst; 3e Femke Olthof; Pupil 1 Niveau D1: 1e Anouk van Poelwijk; 2e Floor Wevers; 3e Anne Mulling; In de 4e wedstrijd waren er nog vier pupillen 2 meiden die kans maakte op een medaille in het D2-niveau.

Hier ging het goud naar Gwen de Wijs en Merit Groot Jebbink kreeg de bronzen medaille omgehangen. Door deze geweldige uitslag kunnen deze meiden aankomende zaterdag goed voor de dag komen in Winterswijk, tijdens de jaarlijkse Clubteamkampioenschappen. Deze wedstrijden worden georganiseerd door RGV Ruurlo i.s.m. de KNGU in Turnhal “De Spoorzone” in Winterswijk.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven