Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede: In Yzerlo werd dit weekend een 40 plus wedstrijd gehouden. Willem Stel werd met Dalett 2 de in het B springen. In Vragender was de 1 ste dressuur  selectie wedstrijd voor de paarden. Luuk Hermelink werd met Eclips 2 de in deze proef. In de andere proef behaalde hij een 3 de plaats . In Gorssel was de1ste dresuur selectie wedstrijd voor de ponies. Chantal Ni jhof werd met Big Bears Unox 2 de in de klasse B cat abc. Nadie Thuinte werd met Gipsy 1 ste in de klasse B cat DE en Esmée Tijdhof was met De Goede Ree’s Crimson 3 de. In haaksbergen werd Joey Groot Bramel 2 de in de M1 dressuur. Uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken Dressuurwedstrijd te Vragender: Paarden L1 dressuur 3e en 5e Saskia Leusink met Conquista   M1 dressuur 2e en 5e Diane Willemsen met Don F.K.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven