Vele ereplaatsen voor de ASV atleten

EIBERGEN – De eerste twee wedstrijden voor de Twentse Cross Competitie zitten er inmiddels alweer op. Op 3 november was de eerste wedstrijd in Haaksbergen tijdens de Pingelloop. Door de weersomstandigheden waren verschillende afstanden ingekort. Thomas Doesburg werd eerste over een afstand van ongeveer 4200 meter. Bij de mannen 50+ was Theo Schootman derde, bij de dames 35+ haalde Diana Luijrink de eerste plaats en werd Carla Jager verrassend derde. Ook bij de jeugd was ASV succesvol in Haaksbergen. Zo werd Laura Jager bij de meisjes junioren B eerste en legde Hanneke Bolster beslag op de derde plaats. Bij de jongens junioren D maakte Thomas Jager het familiesucces kompleet door een derde plaats te behalen. Bij de meisjes pupillen A was er een derde plaats voor Romy Snijders, Celine Spinder haalde een eerste plaats bij de meisjes pupillen B, Merrin Kluivers was goed voor een tweede plaats.

Bij de jongens pupillen C liet Nauk Tempert van zich spreken met een derde plaats. Terwijl Anne Snijders bij de meisjes pupillen C  goed was voor de eerste plaats. Kenna Kluivers haalde een mooie tweede plaats. De tweede loop was tijdens de Dinkelloop in Losser op 10 november. Bij de volwassene was het weer raak bij de dames 35+. Ook hier was Diana Luijrink goed voor de eerste plaats. Wederom haalde Carla Jager een mooie derde plaats. Bij de jeugd was Laura Jager goed voor de tweede plaats bij de meisjes junioren B.

Hanneke Bolster was weer derde. Bij de jongens junioren D was Thomas Jager weer derde. Norvin Spinder was goed voor een derde plaats bij de jongens pupillen B. Zijn zus Celine Spinder was tweede bij de meisjes pupillen B. Bij de meisjes pupillen C heeft Kenna Kluivers van plaats gewisseld met Anne Snijders ten op zichte van de week ervoor. Kenna was eerste en Anne tweede.

Op 24 november is de derde wedstrijd tijdens de Bovenbergloop in Goor/Markelo. De grote finale is op 8 december tijdens de Wintercross van ASV Eibergen op de Bijenkamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven