Winst en remise biljarters HCR Prinsen

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen kunnen terugzien op een prima weekend. Afgelopen zaterdag werd de strijd tussen de nummers één en twee, HCR Prinsen en de Veemarkt, in Doetinchem in het voordeel van de ploeg uit Haarlo beslist, 2-6, en zondag kwam de ploeg van captain Michel van Silfhout remise overeen met de nieuwe nummer twee, Koningsleer.com. Zaterdag kwamen de winstpartijen op naam van Markus Galla, Raymund Swertz en Carsten Lässig, die respectievelijk Dustin Jäschke, René Dericks en Wim Vredeveldt de baas waren. De enige verliespartij was te noteren voor Dave van Geel die met 45-29 zijn meerdere moest erkennen in Thorsten Frings die ook nog een serie van 14 caramboles produceerde. Jäscke/Galla eindigde na 42 beurten in 39-45, Swertz won in 36 beurten met 38-40 van Dericks en Lässig Vredeveldt werd 36-40 na 35 beurten.

Zondag keek de thuisclub na twee partijen tegen een 0-4 achterstand aan. Swertz verloor in 45 beurten van Harrie van de Ven (39-40). Hij miste in de nabeurt de beslissende carambole om remise te spelen. Lässig kwam tegen Mathy Monnissen in de 45 ste beurt twee caramboles in de nabeurt te kort om remise te spelen.

In het tweede deel van de wedstrijd kende Markus Galla weinig problemen met Kenny Miatton, 45-30 in 32 beurten. De strijd tussen de beide kopmannen leek halverwege een gelopen race, het stond toen 25-9 in 9 beurten voor Van Geel, maar Christiani kwam in het tweede deel sterk terug. Uiteindelijk trok Van Geel aan het langste eind met 45-38 na 33 beurten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven