Euphonia houdt weer een kerstconcert

EIBERGEN – Op maandag 23 december zal Euphonia, wederom haar Ameezing kerstconcert verzorgen in het Spieker in Eibergen. Zowel het harmonieorkest als leerlingenorkest van Euphonia zullen deze avond aantreden. De samenzang met u als bezoeker staat zoals ieder jaar centraal deze avond. Dit jaar heeft Euphonia een tweetal groepen uitgenodigd om mee te werken aan dit jaarlijkse concert.

Het Samoen Saxofoonkwartet, met Euphonia lid Esli vogel, zal enkele (kerst)werken ten gehore brengen. De combinatie van diverse soorten saxofoons maakt dat dit een unieke bijdrage aan het concert zal geven. Naast het saxofoonkwartet zullen de heren van Low Brass Connection, met Euphonia lid Gertjan Lenderink, deze avond ook aantreden. De groep Low Brass Connection wordt gevormd door een groep professionele trombonisten uit het oosten van Nederland.

De avond zal gezamenlijk worden afgesloten met een “grande finale”  in het speciaal door Gertjan Lenderink gearrangeerde werk “Ameezing Kerst”! Aanvang 20.00 uur, entree vrij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven