ASV Eibergen levert Crosskampioenen

EIBERGEN – Afgelopen zondag was de Wintercross van ASV, de laatste in de Twentse Cross Competitie (TCC) over 4 crossen in de omgeving. Door de regen van de afgelopen dagen was het parcours zwaar geworden. Tevens werd na de wedstrijd het eindklassement opgemaakt. Namens ASV mogen Thomas Doesburg, Diana Luijrink en Anne Snijders zich Twents Cross Kampioen noemen. Tijdens de wedstrijd haalde Thomas Doesburg weer een 1e plaats op de 6 kilometer. Een 2e plaats bij de dames 35+ was voor Diana Luijrink genoeg voor de eerste plaats in het eindklassement. Anne Snijders haalde een 1e plaats bij de meisjes pupillen C. Hiermee haalde ze net de eerste plaats in het eindklassement.

Andere ereplaatsen tijdens de Wintercross waren er voor Tiemen en Thijs Onstein bij de jongens junioren B. Zij werden 2e en 3e . Bij de meisjes Junioren B zijn Laura Jager en Hanneke Bolster goed voor een 2e en 3e plaats. Bij de meisjes Junioren C is Nienke van de Vegte 3e geworden. De Pupillen liepen 1 kilometer. Bij de jongens Pupillen B is Norvin Spinder 2e geworden. Voor Celine Spinder was er ook een 2e plaats bij de meisjes. Nauk Tempert heeft een 2e plaats gehaald bij de jongens Pupillen C. Bij de meisjes Pupillen C was Kenna Kluivers 2e achter Anne Snijders.

Buiten de eerste plaatsen in het eindklassement waren er nog meer ereplaatsen. Een grote verrassing was Carla Jager met een 2e plaats bij de Dames 35+. Bij de meisjes Junioren B zijn Laura Jager en Hanneke Bolster ook 2e en 3e geworden in het eindklassement.
Norvin Spinder is 3e geworden in het eindklassement bij de jongens Pupillen B.

Celine Spinder en Merrin Kluivers zijn 2e en 3e geworden bij de meisjes Pupillen B. Bij de meisjes pupillen C heeft Kenna Kluivers de 2e plaats behaald.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven