Auto vernield: De politie zoekt getuigen

BORCULO – Politie Berkelland is op zoek naar getuigen van een ergerlijke vernieling van een geparkeerde auto aan de Acaciastraat. Een tot nu toe onbekende heeft zeker twee ruiten vernield en schade aan het plaatwerk toegebracht.

De eigenaar meldde zich vandaag, dinsdagochtend 24 december, bij de politie voor het doen van aangifte. De vernielingen moeten zijn aangebracht in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 december omstreeks 00.40 uur.

Getuigen die iets van de vernieling hebben gehoord of gezien of die wellicht weten wie het gedaan heeft, worden verzocht zich te melden bij de politie. De politie is bereikbaar via 0900-884. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven