Bijzondere lichtjesavond op begraafplaats

EIBERGEN – Nijkamp Uitvaartzorg organiseert op 22 december om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst, “Lichtjesavond” op de Algemene Begraafplaats aan de Haaksbergseweg te Eibergen. Aanleiding hiervoor is de toenemende behoefte in de maatschappij om gezamenlijk te herdenken. In de kerk is dat met Allerzielen mogelijk maar ook voor mensen die niet kerkelijk zijn is er behoefte om een dierbare te herdenken.

In de donkere dagen van december is het gemis van een dierbare vaak nog meer voelbaar. Daarom zal er een Lichtjesavond in Eibergen worden gehouden om een ieder in Eibergen en omgeving in de gelegenheid te stellen om samen in een serene piëteitsvolle sfeer hun dierbaren te herdenken. Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek. De bijeenkomst is ook geschikt voor kinderen.

De algemene begraafplaats aan de Haaksbergseweg en de rk-begraafplaats aan de Borculoseweg zullen sfeervol verlicht worden. Alle bezoekers krijgen bij de algemene begraafplaats een kaarsje uitgereikt die zij op het graf van hun dierbare kunnen zetten of meenemen naar huis of elders. Ondanks de verlichte begraafplaats is het raadzaam voor de bezoekers om een zaklantaarn mee te nemen.

De herdenking is voor iedereen toegankelijk, ook voor nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. Voor meer informatie: Nijkamp Uitvaartzorg, tel. 0545-471900

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven