Chantal en Yvet Nijhof samen kampioen

NEEDE – Chantal Nijhof is kampioen van de Kring Achterhoek Oost geworden in de klasse B dressuur cat. AB met de pony Big Bears Unox, Yvet Nijhof werd met de zelfde pony in de klasse M1 cat AB kampioen. Nadie Thuinte mocht zich met 2 pony’s reserve kampioen noemen in de klasse B cat. DE met Gipsy’s Miracle en in de klasse M1 Cat. DE met Kenny Boy. Ze mogen allemaal meedoen aan de Gelderse kampioenschappen. Uitslagen Dressuur wedstrijd Vragender: Nadie Thuinte behaalde met Gipsy een 2 de en een 3 de prijs in de klasse B cat.DE. met 204 en 190 punten. Met Royal Collection Girl werd ze 3 de in de klasse L2 dressuur met 191 punten. Chantal Nijhof werd met Big Bears Unox 1 ste met 193 punten in de B cat.AB. Yvet Nijhof werd met Big Bears Unox 1 ste in de M1 cat. AB met 193 punten.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven