Dubbele overwinning voor BV Overkamp

HOLTERHOEK – Op bezoek bij Team Verploegen uit Wychen behaalde topteam Overkamp prima resultaten. Beide ontmoetingen werden met 4-2 gewonnen. In het eerste duel zette good old Jacob Bergsma Overkamp op voorsprong door zijn anker kader 47/2 partij te winnen van Rinie Megens. 175 om 173 was de uitslag van deze spannende partij. Tom Temmink verloor in het libre ondanks een serie van 90. Hans Klok won gedecideerd het bandstoten.

In de tweede ontmoeting revancheerde Tom Temmink zich door het 47/2 te winnen. Jacob Bergsma verloor het libre maar begon wel met een serie van 101. Hans Klok won voor de tweede keer het bandstoten en zo eindigde ook het tweede duel in 4-2 winst. Door deze 2 zeges en die van vorige week vindt Overkamp aansluiting bij de middenmoot.

Een wonderbaarlijk revival van het team dat niet zo lang geleden nog stijf onderaan stond.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven