Dubbelslag voor Elite/Dynamo-heren

NEEDE – De volleyballers van Elite/Dynamo hadden afgelopen week een dubbel programma.  Op dinsdag werd er thuis tegen Harambee uit Enschede gespeeld en afgelopen zaterdag trad de ploeg aan in Almelo tegen Aastad. De studenten van Harambee 2 waren afgelopen dinsdag kansloos tegen een ontketend Elite/Dynamo :  passend was alles keurig verzorgd bij de thuisploeg zodat er naar hartenlust kon worden aangevallen. Met name Lars Middelhuis ontpopte zich tot een ware plaaggeest voor de middenmensen van Harambee 2. De sterke midspeler van de thuisploeg was, blokkerend en zeker aanvallend,  goed voor een groot aantal punten. Maar ook als team liet Elite/Dynamo fraaie staaltjes verdedigingswerk zien :  wat de gasten ook probeerden, de spilbroekbewoners hadden op praktische elke bal een afdoende verdediging.

Afgelopen zaterdag ging het een stuk moeizamer, toen in Almelo werd gespeeld tegen middenmotor Aastad.  De eerste set was voor Elite/Dynamo ( 17-25 ), maar de tweede set was echter een prooi voor de thuisploeg ( 25-23 ), dat daarmee de ploeg uit Neede tot een heuse inhaalrace dwong. Het werd een moeizame, maar geslaagde inhaalrace : met 20-15 en 12-25 werd een 1-3 overwinning geboekt.

Aanstaande zaterdag speelt de ploeg van trainer Helmuth ter Braack een thuiswedstrijd tegen Holyoke uit Enter. De wedstrijd begint om 16.30 uur in sporthal ’t Spilbroek.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven