Elite/Dynamo-heren winnen van Holyoke

NEEDE – De volleyballers van Elite/Dynamo namen het afgelopen zaterdag op tegen Holyoke uit Enter. De nummer 8 uit de kompetitie werd vanaf de eerste bal onder vuur genomen met lastige service’ s en trefzekere aanvallen. Dat resulteerde in een zeer ruime voorsprong voor de thuisploeg, waar Andre Jonkman zijn rentree maakte na een enkelblessure. De gasten uit Enter kwamen echter nog een heel stuk terug, maar de winst in de eerste set kwam niet in gevaar : 25-19.

Ook in de tweede set was de thuisploeg heer en meester, getuige de ruime 25-15 setwinst. In de derde set haperde de puntenmachine van Elite/Dynamo en wist Holyoke van de onrust in het needse speelveld te profiteren : 19-25. Toch wel een tegenvaller voor de spilbroekbewoners, die in de vierde set de misstap uit set drie gedecideerd rechtzetten : met een ijzersterke blokkering en vele snoeiharde score’ s over de midden-as werden de tukkers op een 25-13 nederlaag getrakteerd.

Doordat konkurrent Devolco ’88 niet in aktie kwam, gaat de ploeg uit Neede nu alleen aan kop in de promotieklasse. Komende vrijdag wordt de laatste wedstrijd van 2013 gespeeld : een lastige partij tegen Alterno 4 uit Apeldoorn staat dan op het programma.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven