Goed begin RGV Ruurlo 3e en 4e divisie

RUURLO – Het turnseizoen heeft een goede start gemaakt voor de meisjes van RGV Ruurlo. Afgelopen twee weken waren de eerste twee plaatsingswedstrijden van de 3e en 4e divisie. Beide werden gehouden in Doetinchem in TopTurn Centrum de Saza-hal. Op 23 november was er in de 3e divisie meteen goud voor Fay Nijenhuis. Ondanks dat ze een val had na haar afsprong van de brug mocht ze toch nog plaats nemen op het hoogste plekje van het podium in het junioren D-niveau. RGV had ook turnsters in de leeftijdscategorieen Pupil-2 en Jeugd-1. Bij de Pupillen 2 (niveau N3) was er voor Lauren Stegeman een plaats net naast het podium, zij werd 4e. Floor Hesselink was 14e. Bij de drie sporters Jeugd-1 (N4) was er een 6e plek voor Marlein Kapers, Joyce Bosman werd 10e en Sharon Baks 15e.

Een week later, op 30 november, waren er ook medailles voor RGV Ruurlo meiden. In de 4e divisie was er een 3e plaats voor Xiënna Post en haar clubgenootje Ilon Bouwmeester, eindigde net naast het podium op de 4e plaats. Merel Tuitert was in hetzelfde niveau (Instap D1) 6e en Maureen Ketelaar werd 11e. Ook bij Pupil-1 D1 was er een medaille, Anouk van Poelwijk pakte hier de 2e plaats, Frederique Scholten 5e, Floor Wevers 10e, Neele Ketting 13e en Anne Mulling 20ste. In het Jeugd-2 F waren er helaas geen podium plekken voor RGV Ruurlo (Zita van Poelwijk 6e; Milou Hoitink 8e; Evelien van Alten 11e).

De senioren in het D-niveau waren als laatste aan de beurt, Nora Peppinck eindigde op een mooie 4e plaats en Laura Temmink werd 6e. Al met al mooie resultaten voor de eerste officiële individuele wedstrijden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven