HCR Prinsen na winst alleen aan leiding

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen hebben door een 6-2 overwinning op de Wellse Vaert uit Steenbergen de koppositie heroverd en gaan nu alleen aan de leiding met een punt voorsprong op Burgmans Biljarts en De Veemarkt. Na twee gespeellde partijen stond het nog 2-2 in Haarlo. Captain Michel van Silfhout had zijn partij tegen René Luijsterburg wel in winst weten gte omzetten, 40-34 in 42 beurten, maar op de andere tafel had Carsten Lässig niets in ge brengen tegen Ludo Kools. Halverwege stond de Duitser al op een 12-21 achterstand en uiteindelijk werd het een afgetekende overwinning voor de man uit Steenbergen, die na 35 beurten finishte met 21-40.

De beslissing moest vallen in de laatste twee partijen. Kopman Dave van Geel stond na 17 beurten tegen Marcel Hopmans al op een 26-5 voorsprong, na 17 beurten had hij er nog maar tien te gaan, maar voor deze laatste tien caramboles had hij maar liefst 15 beurten nodig. Zijn tegenstander bleef op 26 caramboles steken.

De overwinning werd definitief veilig gesteld door Raymund Swertz. De Noord-Limburger speelde tegen Bert Hoefnagels en deze partij ging tot aan de helft gelijk op. Swertz plaatste toen een serie van z en 3 caramboles, sloeg daarmee een gat van tien caramboles en haalde de eindstreep na 39 beurten. Hoefnagels kwam niet verder dan 29 caramboles.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven