Historie over 350 jaar onderwijs gezocht

MARKVELDE – Op 25 april 2014 viert Markvelde het feit dat er al 350 jaar onderwijs in de buurtschap wordt gegeven.  De voorbereidingen voor de feestelijkheden zijn op dit moment in volle gang. ´s Avonds is er een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Ook is een werkgroep bezig met het maken van een jubileumboek dat op dezelfde dag zal worden gepresenteerd. Voor dit jubileumboek zoekt de organisatie grappige anekdotes van iedereen die ooit in Markvelde op school heeft gezeten en deze willen doorgeven aan de werkgroep die hier mee bezig is.

Natuurlijk wordt met dit materiaal zorgvuldig omgegaan. Ook andere bijdragen voor het boek, zoals foto´s , enz. of ideeën voor de reünie zijn uiteraard welkom. Alle inzendingen graag per mail voor 1 februari 2014 opsturen naar; [email protected].

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voortgang van het jubileum of u alvast aanmelden voor de reünie dan kun u ook van dit mailadres gebruik maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven