Kerstbazaar op voetbalveld in Lochuizen

LOCHUIZEN – De jeugd van de VV Lochuizen organiseert op zondag 22 december in het Noaberhoes Lochuizen een Kerstbazaar.  De opbrengst van de Kerstbazaar is bedoeld voor het zomerkamp van de jongere jeugd. Het doel voor de oudere jeugd is deelname aan een weekend voetbal tournooi.

Op de bazaar verkopen de kinderen zelfgemaakte vetbollen voor vogels, vogelhuisjes en buttons. Ook kunnen er oliebollen worden besteld die op oudejaarsdag gebakken en afgehaald kunnen worden. Er zijn verschillende spelen waaraan  kinderen, ouders, buurtbewoners en andere belangstellenden kunnen deelnemen. Met het rad van fortuin zijn leuke prijzen te winnen.

”Het is leuk om te zien hoe de kinderen en jeugd aan de slag zijn voor hun eigen kamp en tournooi, geholpen door ouders en vrijwilligers”, aldus Peter Davids, voorzitter van de jeugdafdeling van VV Lochuizen. ”Het is belangrijk om samen de handen uit de mouwen te steken als je wat wilt bereiken, en dat gebeurt dus in Lochuizen. Als kleine vereniging kun je dan toch groot zijn, en vooral gezellig.”

Zondag 22 december 14.00 uur, Sportpark Nieuw Olthaar, Diepenheimseweg 32a, Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven