Kerstcross bij Stofwolk blijft een traditie

EIBERGEN – Het is intussen een traditie die onlosmakelijk met de kerstdagen is verbonden: de Kerstcross van wielerclub De Stofwolk uit Eibergen. Waarbij er net als voorgaande jaren op tweede kerstdag diverse categorieën aan de start verschijnen. Niet alleen een goede gelegenheid om de copieuze kerstdis er weer af te fietsen, maar ook om alvast een conditionele basis te leggen voor het nieuwe seizoen. Locatie is andermaal sportpark De Bijenkamp. De organisatie heeft een parcours uitgestippeld van 4,5 kilometer. Al om 10.30 uur valt het eerste startschot voor drie jeugdcategorieën. Daarna is het om 11.00 uur de beurt aan de zogenoemde A-klasse: de elite-amateurs, amateurs A en de junioren.  Enkele minuten daarna vertrekt de B-klasse, die bestaat uit de masters, nieuwelingen, sportklasse, dames, recreanten en oudste jeugdleden. Om 12.00 uur volgt de prijsuitreiking.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven