Kerstvolleybaltoernooi in hal ’t Spilbroek

NEEDE – Volleybalvereniging Elite/Dynamo organiseert ook dit jaar weer het Kerstvolleybaltoernooi in sporthal ’t Spilbroek. Het toernooi is bedoeld voor straten/buurten/verenigingen/bedrijven uit Neede, Noordijk, Rietmolen en Lochuizen. Anders dan in andere jaren zal het toernooi op één avond worden afgewerkt : zowel de herenploegen, de mixploegen als de damesploegen zullen op dezelfde avond in aktie komen. De datum waarop het Kerstvolleybaltoernooi zal worden gespeeld is vrijdag 27 december 2013. Hoewel het een rekreatief toernooi betreft, is het meespelen van kompetitiespelers toegestaan. Echter mogen er tijdens een wedstrijd niet meer dan twee kompetitiespelers in het veld staan.

Bij de mix-teams mogen er tijdens een wedstrijd maximaal 3 heren in het veld staan; ook hier geldt een maximum van twee kompetitiespelers tijdens de wedstrijd. De minimum leeftijd om mee te mogen doen aan het Kerstvolleybaltoernooi is 18 jaar. Aanmelden kan tot en met 15 december 2013.

Alle informatie én het inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website van Elite/Dynamo : www.dynamoneede.nl Opgeven van teams kan ook door een mail te sturen naar [email protected]

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven