Koen Bouwman wint Eibergse Kerstcross

EIBERGEN – Koen Bouwman (Ulft), renner van wielerteam Jo Piels, heeft 2e kerstdag de Kerstcross van wielervereniging De Stofwolk uit Eibergen op zijn naam geschreven. Bouwman nam al in de eerste ronde de leiding om die vervolgens niet meer af te staan. De Stofwolk kan terugblikken op een geslaagde Kerstcross. Dinsdag was er nog sprake van overvloedige regenval, maar het parcours lag er tijdens de wielerwedstrijd goed bij.

Duidelijk is dat het evenement voorziet in een behoefte. ,,In de diverse categorieën stonden er meer dan honderd renners aan de start”, aldus voorzitter Marcel Meijer. ,,Maar wat vooral veelbelovend is, is dat er los van deze renners ook heel wat jeugd aan de start verscheen. Zowel jongens als meisjes.”

Uitslagen. Categorie A: 1. Koen Bouwman, 2. Mitchel Vrielink, 3. Tom Hoekman, categorie B: 1. Yannick Vrielink, 2. Jan Wevers, 3. Milan Ziemerink. Jeugd 1: 1. Jenske Withag, 2. Indy Verwaarst, 3. Hugo Hagemeijer. Jeugd 2: 1. Mickey Nijkamp, 2. Ilse Pluimers, 3. Karlijn Koops. Jeugd 3: 1. Bas Koops, 2. Luke Kuipers, 3. Pam Schutten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven