Revanche Holland Mineraal op A1 Biljarts

HAARLO – Holland Mineraal heeft zondag sportief revanche genomen de biljarters van A1 Biljarts. Thuis verloor de formatie van Ronny Hazewinkel onverdiend met 3-5 van de ploeg van Addy Wienk, maar deze middag werd de winst met 2-6 wel gepakt. De enige verliespartij kwam aan Lochemse zijde op naam van Jelle Pijl. De Hengeloër stond halverwege nog op een riante 13-27 voorsprong na 9 beurten, met onder andere een serie van 13 caramboles in de tweede beurt en één van 7 in de negende beurt, maar had in het tweede deel van de partij helemaal geen grip meer op de wedstrijd en verloor dan ook met 45-42 in 31 beurten.

Stefan Spilleman won zijn partij tegen de captain van A1 Biljarts pas in de laatste twee beurten. Bij de stand 33-35 maakte hij tweemaal een serie van vijf caramboles. Wienk krabbelde nog wel terug, maar bleef uiteindelijk op 40 caramboles steken. Tevreden was Hazewinkel vooral over het spel van Murat Naci Coklu en Anno de Kleine. Coklu won in 22 beurten met 43-50 van Raimond Burgman en De Kleine won in een goed en solide gespeelde partij van Martien van der Spoel in 37 beurten met 35-50.

“Ik ben zeer tevreden over het vertoonde spel van mijn team. Het was alleen jammer dat met name Jelle Pijl en Stefan Spilleman in het tweede deel van hun partijen ver wegvielen. Gelukkig herstelde Spilleman zich op tijd en stonden we nu niet met lege handen zoals destijds in Lochem”, aldus Ronny Hazewinkel na afloop.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven