Schaatsbaan op de Brink volop gebruikt

EIBERGEN – Net als afgelopen jaren ligt er weer een ijsbaantje in het centrum van Eibergen. Nu alleen op vrijdag 13 december. De Eibergse Ondernemers Vereniging heeft voor de ijsbaan gezorgd, de Eibergse ijsvereniging beheert de baan. De ijsvereniging organiseert voor het 3e jaar op rij met de Sport Federatie Berkelland Sportintro Schaatsen tijdens schooltijd. Onder leiding van trainers van de Eibergse ijsvereniging konden de kinderen een uur per groep schaatsen. Op d’n Esch en de Menno ter Braakschool uit Eibergen hebben zich aangemeld met hun groepen 5/6 en leefden zich uit tijdens de lessen. Zij zijn straks klaar voor het echte natuurijs. Vrijdagavond is er nog de mogelijk om van deze schaatsbaan gebruik te maken, de kosten hiervan zijn gratis! Kijk voor de foto’s van de schaatslessen op www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven