Schuurman BZC onderweg naar Bekerfinale

BORCULO – Schuurman BZC speelde afgelopen zondagavond zijn laatste competitiewedstrijd van dit jaar. Na een 13-8 overwinning op PSV in Eindhoven mag het Achterhoekse team zich als lijstaanvoerder “Winterkampioen” in de Waterpolo Eredivisie noemen. Na een overwinning op GZC Donk in Gouda plaatste het team zich onlangs voor het finale weekeinde van de Nationale Beker. Deze Final Four wordt komende weekeinde gespeeld in Alphen aan de Rijn. In de halve finale kan Schuurman BZC de verloren bekerfinale van vorig jaar direct recht zetten door nu wel te winnen van Polar Bears uit Ede. Vorig jaar werd de bekerfinale verloren in de verlenging. Schuurman BZC won de bekerfinale wel in het seizoen 2010-2011. Destijds waren de Edenaren ook de tegenstanders. De andere halve finale wordt gespeeld door de teams van UZSC Utrecht en MNC Dordrecht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven