Uitslag vereniging- en bedrijfschietcompetitie

Door Redactie op 22-12-2013

EIBERGEN – Hierbij de totaal einduitslagen van de Vereniging- & Bedrijf schietcompetitie 2013 georganiseerd door Schietvereniging de Kroon Eibergen (prijsuitreiking was afgelopen donderdag 19 december jl.). Ze  hadden 30 teams in 5 poules verdeeld, die in 5 wedstrijden tegen elkaar uit zijn gekomen. De ±123 deelnemende schutters hebben samen een gemiddelde van 90,75 geschoten over 5 wedstrijden.

Dit gemiddelde is ten op zichtte van vorig jaar met 0,77 punten verlaagd. (het gemiddelde van vorig jaar 2012 was nl.: 89,98). Er is in de gehele competitie 1 keer de maximale score van 100 punten, 10 keer de score van 99 punten en 15 keer de score van 98 punten geschoten.

De teamwinnaars van de eindfinales (A,B,C en D) waren: Het team van D.K.D.S.1 heeft met 386 punten de A-finale gewonnen. Het team van D.K.D.S.2 heeft met 378 punten de B-finale gewonnen. Het team van Hofvenners 2 heeft met 375 punten samen de C-finale gewonnen. Het team van Kroonrijders 2 heeft met 369 punten de D-finale gewonnen.

De vrouw met het hoogste gemiddelde over 5 wedstrijden is: Wendy Ketterink van team Hofvenners 1 met een gemiddelde van 98,0. De man met het hoogste gemiddelde over 5 wedstrijden is: Arnold Stokkers van team D.K.D.S.1 met een gemiddelde van 98,6.

De kampioenen uit elke poule over 5 wedstrijden waren: In poule 1 is D.K.D.S.1 (Daar Komen De Schutters) kampioen geworden met 10 wedstrijdpunten en 1943 geschoten punten. In poule 2 is D.K.D.S. 2 (Daar Komen De Schutters) kampioen geworden met 9 wedstrijdpunten en 1872 geschoten punten. In poule 3 is Togo 2 kampioen geworden met 8 wedstrijdpunten en 1848 geschoten punten. In poule 4 is ’t Loo 4 kampioen geworden met 8 wedstrijdpunten en 1778 geschoten punten. In poule 5 is D.K.D.S. 3 (Daar Komen De Schutters) kampioen geworden met 10 wedstrijdpunten en 1845 geschoten punten.

De dame met het hoogste verbeterd gemiddelde over 5 wedstrijden ten opzichte van de vorige keer is: Samantha te Rietmole D.K.D.S. 3 met een gemiddelde van 96,4 (vorige keer een gemiddelde van 90,8 dus een verschil van 5,6 punten). De heer met het hoogste verbeterd gemiddelde over 5 wedstrijden ten opzichte van de vorige keer is: Jarno Meijer van team Looierij 1 met een gemiddelde van 88,8 (vorige keer een gemiddelde van 73,5 dus een verschil van 15,3 punten).

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->