Veel teams van Elite/Dynamo kampioen

Door Redactie op 16-12-2013

NEEDE – Het meisjes B1-team van volleybalvereniging Elite/Dynamo is afgelopen weekend kampioen geworden in de eerste klasse. In de thuiswedstrijd tegen WSV uit Warnsveld was winst voldoende om de kampioensvlag te mogen hijsen. De meiden lieten er echter geen misverstand over bestaan wie er kampioen ging worden : met 4-0 werd de wedstrijd gewonnen en was het kampioenschap een feit. Een mooie prestatie voor het team en haar trainsters, dat ze het recht geeft om de tweede helft in de hoofdklasse uit te komen.

Namens Elite/Dynamo kreeg het team kampioensbekers met inhoud uitgereikt, de Nevobo voorzag het team van kampioensmedaille’ s en van de ouders kreeg het team bloemen én heuse kampioens-champagne. Meisjes B1 van Elite/Dynamo bestaat uit : Mirthe Oonk, Linde Temmink, Nienke ten Have, Emma ter Bogt, Silke ter Braak, Henrieke Ebbekink, Lisanne Bruntink, Esmee Screever en Hanne Tetteroo. De trainsters zijn : Annet Ellen en Anouk Nijland. Het jongensteam van volleybalvereniging Elite/Dynamo werd afgelopen weekend kampioen in zijn klasse.

Wat een week eerder nog niet lukte, toen werd er verloren bij Tornax in Ruurlo, lukte in de thuiswedstrijd tegen BVC ’73 wel : met een duidelijk 4-0 overwinning is de ploeg onbereikbaar geworden voor de konkurrentie. Een hele mooie prestatie voor de jongens en de trainers, want het team is de tweede helft van vorig seizoen pas begonnen met het spelen van kompetitiewedstrijden. Dit seizoen is het team gestart met twee trainingen per week en dat is aan de resultaten en het spel goed te zien. Hopelijk is het kampioenschap een mooi impuls om nog wat nieuwe spelers te mogen verwelkomen.

Namens Elite/Dynamo werd het team gehuldigd en kregen ze een kampioensbeker met inhoud, namens de Nevobo waren er kampioensmedaille’ s en de ouders zorgden voor bloemen en een tafel vol patat. Het jongensteam van Elite/Dynamo bestaat uit : Dennis Krooshof, Jordi Heinen, Daan Oonk, Twan Stoer, Robin Camffermann, Kelvin Geerdink, Luuk Hofhuis en Wouter Krooshof. De trainers zijn : William Geerdink, Max Arends en Erwin Heinen.

Afgelopen week werd het meisjes C2-team van volleybalvereniging Elite/Dynamo kampioen in haar klasse. In Groenlo werd, onder grote publieke belangstelling, met 1-3 gewonnen en dat was voldoende om de kampioensvlag te hijsen. Het team werd gehuldigd door de Nevobo met kampioensmedaille’ s en door Elite/Dynamo met een kampioensbeker met inhoud. Uiteraard waren er namens de ouders bloemen en een taart. Meisjes C2 van Elite/Dynamo bestaat uit : Sophie Kouters, Jeanne Breukers, Anne Lammersen, Anouk Boerhof, Jonna Bolster, Tess van Hardeveld, Lyn ten Hoopen. Trainsters zijn Ans Orriëns en Birgit Bos.

Zaterdag werden de mini’ s van Elite/Dynamo 1 ( niveau 6 ) in de thuiswedstrijd tegen direkte konkurrent DVO uit Hengelo kampioen door de wedstrijd met 4-0 te winnen. Het team werd door Elite/Dynamo gehuldigd en getrakteerd op een mooie tas met inhoud en uiteraard zorgden de ouders voor bloemen en wat lekkers.

Het team van Elite/Dynamo 1 bestaat uit : Esmee Willemsen, Imke Tetteroo, Roos Heideman en Mex Olminkhof. Trainsters zij Annet Ellen en Silke Temmink.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->