Wim te Nijenhuis nieuwe trainer FC Eibergen

EIBERGEN – Wim te Nijenhuis (55) uit Eibergen wordt met ingang van het volgende seizoen(2014-2015) hoofdtrainer van FC Eibergen. Hij volgt daarmee Sander Hoopman op die FC Eibergen aan het eind van het seizoen gaat verlaten en trainer wordt van sportclub Varsseveld. Te Nijenhuis is geen onbekende op de Eibergse velden. Hij heeft 13 jaar gespeeld in het 1e elftal van Sportclub Eibergen, in 2006 met SSSE opgegaan in de F(usie)C(lub) Eibergen. Na zijn voetballoopbaan is hij in het trainersvak verder gegaan. De trainer/coach is onder andere trainer geweest bij: Sportclub Meddo,TVO Beckum,Hoeve Vooruit, FC Eibergen 2, MEC Miste en op dit moment is hij als hoofdtrainer werkzaam bij de voetbalverenging Buurse die uitkomt in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

In 2011 heeft te Nijenhuis zijn TC 2 diploma gehaald zodat hij over de vereiste papieren beschikt om een derde klas vereniging, het niveau waar FC Eibergen nu uitkomt – te trainen. Op de nieuwjaarsreceptie van zaterdagmiddag 4 januari 2014 zal de club de nieuwe hoofdtrainer presenteren en kan er (hernieuwd) kennis met hem gemaakt worden.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven