Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Neede: Anton Hermelink heeft in Vragender een derde prijs behaald met E-clips. Dit was een 40 plus wedstrijd in de klasse B. Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Chantal Thuinte debuteerde met het paard Florante in de klasse B dressuur in Haaksbergen. De combinatie mocht een vierde prijs in ontvangst nemen. Ze komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Uitslagen van leden van R.V. de Molenruiters Rekken: Dresuuurwedstrijd te Gorssel, Paarden , klassen ZZ licht, 1e en 2e Saskia Leusink met Varola. Dresuurwedstrijd te Vragender, L1 dressuur, 1e en 2e Saskia Leusink met Conquista. M1 dressuur, 1e en 4e Diane Willemsen met Donn F.K.

Dressuurwedstrijd te Haaksbergen, B dressuur, 2e en 3e Moniek Kroekenstoel met Bouquix. L2 dressuur, 2x 1e Saskia Leusink met Conquista. ZZ licht, 2x 1e Saskia Leusink met Varola. Springwedstrijd te Brummen, Z springen, 3e Vera Abbink met Wananta.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven